Kárpátalja | 2021. 02. 05. – 09:30 |
Címlapképünk illusztráció. Fotó: Internet

Hirdetés

Korrupt rendőröket lepleztek le Kárpátalján; Felgyújtottak egy üzletet Kárpátalján (Video); Kétnyelvű iskolai köszöntő miatt jelentették a beregszászi oktatási osztályt; Árokba sodródott egy gépkocsi Kárpátalján; Az Egyesült Királyság területén ellopott gépkocsit fedeztek fel Kárpátalján. Kiemeltük azokat a cikkeket, melyek népszerűek voltak 2021. február 4-én.

Korrupt rendőröket lepleztek le Kárpátalján

Február 1-jén az Ukrán Nyomozó Iroda nyomozói hivatalosan is vádat emeltek Kárpátalján a Megyei Rendőrkapitányság 20 éves kerületi rendőre és 28 éves operatív munkatársa ellen. A vizsgálat szerint a rendőrök előzetes összeesküvés módján szisztematikusan kenőpénzt követeltek egy állampolgártól.

Felgyújtottak egy üzletet Kárpátalján (Video)

Kárpátalján, Volóc nagyközségben a helyi rendőrség bűnügyi osztályának munkatársai elfogtak két férfit, akik felgyújtottak egy élelmiszerüzletet, majd elmenekültek a helyszínről. A gyanúsítottak ideiglenes őrizetbe kerültek.

Kétnyelvű iskolai köszöntő miatt jelentették a beregszászi oktatási osztályt

A Beregszászi 3. Számú Zrínyi Ilona Középiskola magyar nyelvű köszöntőt is tartalmazó videója miatt érkezett bejelentés a Beregszászi Városi Tanács Oktatási és Művelődési Főosztálya ellen a Kárpátaljai Megyei Állami Adminisztrációhoz (ODA Zakarpattya). Egy lembergi férfi fordult a megye kormányzóságához.

Árokba sodródott egy gépkocsi Kárpátalján

Február 3-án ismét közúti baleset történt Kárpátalján a Munkács–Rohatin autóúton. Az előzetes információk szerint a közlekedési baleset kijevi idő szerint 13 óra 30 perckor történt a Beregkövesdi (Кам'янське) kistérséghez tartozó Medence (Мідяниця) település közelében. 

Az Egyesült Királyság területén ellopott gépkocsit fedeztek fel Kárpátalján

Február 4-ére virradóan Kárpátalján, az aknaszlatinai ukrán-román határátkelőhelyen a Munkácsi Határőrség emberei Interpol által körözött 2015-ös kibocsátású Audi A4 típusú gépkocsit fedeztek fel. A körözött járművel egy 32 éves román férfi akarta átlépni a határt.


Hirdetés

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!