Ukrajna | 2021. 02. 04. – 09:30 |
Címlapképünk illusztráció. Fotó: Internet

Szörnyű gyilkosság történt Kárpátalján (Video); Bírságolnak a kötelező biztosítás hiánya miatt Ukrajnában; Janukovics felajánlotta az ukrán ügyészeknek, hogy látogassák meg Oroszországban; Tanulmány: az ukránok több mint 50%-a immunis a koronavírusra; Ülésezett a Beregszászi Kistérség testülete. Kiemeltük azokat a cikkeket, melyek népszerűek voltak 2021. február 3-án.

Szörnyű gyilkosság történt Kárpátalján (Video)

Szörnyű gyilkosság történt Kárpátalján, a szolyvai járási Hársfalván (Неліпинo). A történtekről egy hónapon át hallgattak, a gyilkosság még az újév előtti napon történt.  Az információk szerint egy helyi lakos kegyetlenül meggyilkolt egy 27 éves polenai (Поляна) fiatalembert. 

Bírságolnak a kötelező biztosítás hiánya miatt Ukrajnában

Ukrajnában a személygépkocsikra kötelező biztosítást kell kötni. Amennyiben a sofőrnek nincs bejegyzett OSAGO biztosítása, bírságot kell fizetnie. Az OSAGO a gépjármű-tulajdonosok kötelező polgári jogi felelősségbiztosítása.  

Janukovics felajánlotta az ukrán ügyészeknek, hogy látogassák meg Oroszországban

Viktor Janukovics, Ukrajna egykori elnöke a Főügyészséghez és az Állami Nyomozó Irodához fordult azzal a kéréssel, hogy az ügyészek látogassák meg ideiglenes lakóhelyén Oroszországban, hogy „tisztázzák a majdanon történt esetek kivizsgálásának minden szükséges kérdését”. A kérelmet Janukovics védőügyvédje nyújtotta be.

Tanulmány: az ukránok több mint 50%-a immunis a koronavírusra

Az ukránok 52%-ának van IgG antitestje a COVID-19 ellen, amelyek immunitást mutatnak a koronavírus fertőzéssel szemben. 2020 májusától 2021 januárjáig több mint 140 00-embert teszteltek IgG antitestekre. Ugyanakkor 2020 októberében a pozitív immunitási tesztet elért ügyfelek aránya 33%, júliusban pedig 9% volt.

Ülésezett a Beregszászi Kistérség testülete

Február 3-án megtartotta hagyományos értekezletét a Beregszászi Kistérség. Az ülésen az elöljárók mellett mostantól adminisztrátorok és ügyintézők is munkába álltak a Beregszászi Kistérséghez tartozó településeken.

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!


Hirdetés