Kárpátalja | 2021. 02. 12. – 09:30 |
Címlapképünk illusztráció. Fotó: Internet

Hirdetés

Hátborzongató közlekedési baleset történt Kárpátalján; Árokba csúszott egy személygépkocsi Gát közelében (Video); Búcsút mondhatunk a magyar zászlóknak Kárpátalján?; A beregszászi lakóközösségek figyelmébe! Kiemeltük azokat a cikkeket, melyek népszerűek voltak 2021. február 11-én.

Hátborzongató közlekedési baleset történt Kárpátalján

Február 10-én kijevi idő szerint 9 óra 40 perckor a sürgősségi mentőszolgálathoz bejelentés érkezett a járőrszolgálattól, hogy Kárpátalján, a Szolyva-Dolha útvonalon egy közlekedési baleset történt. Egy Renault Laguna típusú gépkocsi sofőrje elvesztette az irányítását járműve fölött, és az út szélén található betonoszlopoknak hajtott.

Árokba csúszott egy személygépkocsi Gát közelében (Video)

A rossz időjárási körülmények miatt ma, február 11-én dél körül a beregszászi járási Gát közelében egy közlekedési baleset történt. A balesetben senki sem szenvedett komoly sérüléseket

Búcsút mondhatunk a magyar zászlóknak Kárpátalján?

A Legfelső Tanácsnál beregisztráltak egy törvényjavaslatot, mely szabályozná más államok szimbólumainak használatát az önkormányzati hivatalok épületein. A magyar zászlók jelenléte az önkormányzati hivatalokon nem most vált problémává. Az elmúlt 10 évben azok, akik először járnak Beregszászban vagy a környező magyar falvakban, sokszor felteszik a kérdést: ez valóban Ukrajna?

A beregszászi lakóközösségek figyelmébe!

Február 11-én elfogadásra került, hogy milyen rend szerint történik a beregszászi lakóközösségek épületei nagyjavításainak társfinanszírozása. A városi büdzséből a munkálatok költségének 70 százalékától (de nem több mint 350 ezer hr.) kapható társfinanszírozás


Hirdetés

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!