Kárpátalja | 2021. 02. 10. – 10:16 |
Címlapképünk illusztráció. Fotó: Internet

Hirdetés

Az időjárás-előrejelzés szerint február 11-12-én jelentősen romlik az időjárás Ungváron, ezért ezeken a napokon a város iskoláiban távoktatásra térnek át..

Az időjósok szerint az időjárás jelentős romlása várható Ungváron, február 11-12-én, csütörtökön és pénteken.

Ezeken a napokon a város iskoláiban távoktatást tartanak

- ilyen döntés született február 9-én az Ungvári Városi Tanács ülésén – írja a Tribuna.ua hírportál a városi tanács sajtóosztálya nyomán. 

Ezenkívül szó esett a megelőző intézkedésekről és a város közműszolgáltatóinak felkészültségéről is az időjárás lehetséges következményeinek kiküszöbölésére.  

A melegedési pontok működésének biztosítására a megfelelő szerkezeti alosztályokat is utasították.

Tehát Ungváron napközben a Proektna út 3. szám alatt és a Lehoczky út 15. szám alatt működnek a pontok, míg éjjel-nappali, illetve éjjeli melegedő hely van az Olekszandr Gribojedov utca, 20.B szám alatt.

A Kárpátaljai Járőrszolgálat munkatársait felkérték arra, hogy segítsék a közműszolgáltatók munkáját, különösen akkor, amikor az utcákon speciális járművek működnek majd.

Korábban hírt adtunk arról, hogy bezárnak az óvodák Beregszászban. A szakemberek regisztrálták, hogy hirtelen megnőtt a heveny fertőző légúti megbetegedések, illetve a COVID-19 esetek száma városunk óvodáiban.

Továbbá emlékeztetünk arra is, hogy Ukrajnában kismértékben ismét nőtt az új fertőzöttek száma. A hivatalosan közölt adatok alapján az elmúlt napban 2656 új esettel 1 249 646-ra nőtt az azonosított fertőzöttek száma, az elhunytaké pedig 127 áldozattal 23 771-re.


Hirdetés

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!