Kárpátalja | 2021. 02. 08. – 08:31 |
Fotó: zk.gov.ua

Hirdetés

Kárpátalján a 20 éves sofőr nekiütközött a járőrök szolgálati autójának. Ennek következtében jelentéktelen testi sérüléseket szenvedett egy rendőrnő.

A baleset elkövetője ellen 2 jegyzőkönyvet állítottak ki. 

Február 6-án éjszaka a Kárpátaljai Megyei Rendőrség tisztjei nyomoztak egy tavaly év végén bekövetkezett közlekedési baleset ügyében.

A vizsgálati intézkedéseket a kárpátaljai Ilosván, a Sevcsenkó úton végezték. 

Ekkor a Volkswagen Golf sofőrje elvesztette az irányítását járműve fölött és összeütközött egy rendőrautóval, amely részt vett a helyszín elenőrzésében.  

A közúti baleset következtében egy rendőrnő megsebesült.

A baleset okozója egy 20 éves fiatalember, aki megpróbált elmenekülni a helyszínről, de a rendőrök gyorsan utolérték őt.

A rendőrnőt orvosi segélynyújtás után hazaengedték. 

A Volkswagen Golf típusú gépkocsi sofőrje ellen baleset elkövetése és a baleset helyszínének elhagyása miatt közigazgatási jegyzőkönyveket állítottak ki – olvashatjuk a Kárpátaljai Megyei Rendőrség hivatalos honlapján. 

Korábban hírt adtunk arról, hogy hátba szúrta falubelijét egy férfi Kárpátalján. A konfliktus hevében a 24 éves felsőviznicei (Верхня Визниця, Munkácsi járás) fiatalember szúrt sérülést szenvedett.

Továbbá emlékeztetünk arra is, hogy három illegális bevándorlót fogtak el Kárpátalján. Az ukrán határőrök által elfogott migránst az eset tisztázása és a vonatkozó eljárási dokumentumok elkészítése érdekében a határőrségre szállították.


Hirdetés

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!