Kárpátalja | 2021. 02. 08. – 08:18 |
Fotó: zk.gov.ua

Hirdetés

Február 6-án kijevi idő szerint körülbelül 23 óra 15 perckor Kárpátalján a rendőrséghez bejelentés érkezett arról, hogy kórházba szállítottak egy súlyos testi sérülést szenvedett felsőviznicei fiatalembert.

Az orvosok szúrt mellkasi sérülést diagnosztizáltak nála. 

A konfliktus hevében a 24 éves felsőviznicei (Верхня Визниця, Munkácsi járás) fiatalember szúrt sérülést szenvedett.

Az áldozat most a kórházban van. 

A bűncselekmény helyszínére a Munkácsi Kerületi Rendőrség munkatársai érkeztek ki. Megállapítást nyert, hogy az áldozat falubelijénél italozott, amikor konfliktus alakult ki közöttük.  

A 37 éves házigazda kést ragadott, és hátba szúrta falubelijét.

Az áldozatot mentővel azonnal kórházba szállították, azóta a járási kórház intenzív osztályán kezelik.

Kevesebb, mint egy óra múlva a bűnügyi rendőrség munkatársai a járőrrendőrökkel együtt felkutatták az elkövetőt. A férfit őrizetbe vették.

A kést, amelyet a rendőrök a ház közelében találták meg, tárgyi bizonyítékként lefoglalták.

Ukrajna Büntetőtörvénykönyvének 121. cikkelye (szándékos súlyos testi sértés okozása) értelmében az ügyben büntetőeljárást indítottak.

A cikkely szankciója akár 8 évig terjedő szabadságvesztést ír elő. 

Ugyanakkor a rendőrség megállapította, hogy mindkét férfi büntetett előéletű – jelentette a Kárpátaljai Megyei Rendőrség sajtóosztálya.

Korábban hírt adtunk arról, hogy földcsuszamlás temetett maga alá egy férfit Kárpátalján. Február 5-én 17:12-kor a mentőszolgálathoz bejelentés érkezett, hogy Rahón a Béke utcán baleset történt.

Továbbá emlékeztetünk arra is, hogy halálra gázolt egy nőt egy kárpátaljai sofőr Lemberg megyében. A halálos kimenetelű közlekedési baleset február 2-án kijevi idő szerint körülbelül 20:30 órakor történt a Kijev – Csap autóúton a Lemberg megyében.


Hirdetés

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!