Kárpátalja | 2021. 02. 12. – 12:26 |
Címlapképünk illusztráció. Fotó: Internet

Hirdetés

Február 12-ére virradóan a rendőrök metamefetamin értékesítésén értek egy 29 éves lakost Beregszászban.

A beregszászi kábítószer-kereskedő bűnügyi „üzletének” dokumentálásával kapcsolatos operatív munka több mint egy hónapig tartott.

Ez idő alatt a rendőrség számos tevékenységet folytatott, amelyek során több esetet dokumentáltak,

amikor az illető pszichotróp anyagokat adott el kábítószerfüggő ügyfeleknek.

A Beregszászi Kerületi Rendőrség munkatársai február 12-ére virradóan közvetlenül a metamfetamin eladásának következő kísérlete során vették őrizetbe a drogdílert.

A tisztviselők előre megtudták az illegális áruk kliensnek történő átadásának idejét és helyét, és ezzel megakadályozták a kábítószerek terjedését a lakosság körében.

A kábítószer-kereskedőt jelenleg ideiglenes őrizetbe helyezték.

A nyomozók engedélyezett átkutatást végeztek a gyanúsított lakóhelyén, és lefoglalták az áruk egy részét, valamint állítólag a bűncselekményből származó pénzt is.

Ukrajna Büntetőtörvénykönyvének 307. cikkelye (kábítószer értékesítés céljából való birtoklása) értelmében az ügyben büntetőeljárást indítottak. Még folyik a nyomozás – olvashatjuk a Kárpátaljai Megyei Rendőrség hivatalos honlapján.

Korábban hírt adtunk arról, hogy rablást derítettek fel a rendőrök Munkácson. Február 9-én kijevi idő szerint körülbelül 22 órakor Munkácson a Kerületi Rendőrséghez egy 38 éves helyi lakos fordult, aki elmondta, hogy egy ismeretlen személy kirabolta őt. 

Továbbá emlékeztetünk arra is, hogy drogdílert fogtak el Munkácson. A kárpátaljai Munkácson a rendőrök őrizetbe vettek egy 39 éves munkácsi férfit, miközben pszichotróp anyagokat próbált eladni.


Hirdetés

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!