Kárpátalja | 2021. 02. 11. – 13:26 |
Címlapképünk illusztráció. Fotó: Internet

Hirdetés

Kárpátalján a Munkácsi Kerületi Rendőrség gyors reagálású csapatának emberei megmentették egy 21 éves beregszentmiklósi (Чинадієво) fiatalember életét.

A tisztviselők öngyilkosságtól mentették meg a fiatalembert, illetve pszichológiai támaszt nyújtottak neki.

Február 10-én kijevi idő szerint körülbelül 3 órakor a rendőrséghez egy férfi telefonált be, akinek a rendőrség segítségére volt szüksége, és azt mondta, hogy öngyilkos akar lenni.

A telefonáló rendkívül izgatott volt, és nem volt hajlandó tovább beszélni 102-es segélyhívó szám diszpécserével.

A járőrök azonnal elindultak Beregszentmiklósra. Útközben az egyik rendőr folyamatosan telefonos kapcsolatot tartott a férfival, megpróbálta megnyugtatni őt.

A rendőrök a mentősöket riasztották a telefonáló házához. 

Amikor a rendőrök megérkeztek a férfi házába, ő határozottan nem volt hajlandó kimenni, és bezárkózott a ház egyik szobájába. Pavlo Sztankovics és Ivan Pukman, valamint a rendőrség elhárító csoportjai erőszakkal kinyitották az ajtót, ahol egy fiatal férfit találtak késsel a kezében.  

Ivan Fircak rendőr elmondta, amikor a rendőrök beléptek a szobába, egy zavarba ejtett fiatalembert találtak ott, aki senkit nem engedett közel magához.

A tisztviselők szerencsére letudták beszélni a fiatal az öngyilkossági tervéről.

A fiú elmondta, hogy az életkörülményei miatt akart öngyilkos lenni.

A megmentett fiút a tisztviselők átadták az orvosoknak, akik folytatták a beszélgetést vele – olvashatjuk a Kárpátaljai Megyei Rendőrség hivatalos honlapján.

Korábban hírt adtunk arról, hogy rablást derítettek fel a rendőrök Munkácson. Február 9-én kijevi idő szerint körülbelül 22 órakor Munkácson a Kerületi Rendőrséghez egy 38 éves helyi lakos fordult, aki elmondta, hogy egy ismeretlen személy kirabolta őt. 

Továbbá emlékeztetünk arra is, hogy drogdílert fogtak el Munkácson. A kárpátaljai Munkácson a rendőrök őrizetbe vettek egy 39 éves munkácsi férfit, miközben pszichotróp anyagokat próbált eladni.


Hirdetés

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!