Kárpátalja | 2021. 02. 11. – 10:39 |
Fotó: zk.gov.ua

A kárpátaljai Munkácson a rendőrök őrizetbe vettek egy 39 éves munkácsi férfit, miközben pszichotróp anyagokat próbált eladni.

Február 10-én a kábítószer-kereskedelem miatt indított büntetőeljárás keretein belül a Munkácsi Kerületi Rendőrség munkatársai őrizetbe vettek egy kábítószer-kereskedőt.

Munkács külvárosában egy magánvállalkozás parkolója közelében a drogdílernek találkoznia kellett ügyfelével, akinek pszichotróp anyagot adott volna el.

A rendőrök a drog átadása után fogták el a törvénysértőt.

Az eset vizsgálata során a tisztviselők megállapították, hogy a 39 éves férfinak korábban is gondjai voltak a törvénnyel. 

A kábítószert tartalmazó csomagot és az eladásából kapott pénzt a rendőrség lefoglalta.  

A nyomozók szakértői vizsgálatra küldték a pszichotróp anyagot. 

Ukrajna Büntetőtörvénykönyvének 307. cikkelye (kábítószer értékesítése) értelmében az ügyben büntetőeljárást indítottak.

A gyanúsítottat előzetes letartoztatásba helyezték. Még tart a vizsgálat

– olvashatjuk a Kárpátaljai Megyei Rendőrség hivatalos honlapján. 

Korábban hírt adtunk arról, hogy az ukrajnai Lemberg megyében, a Medikai határátkelőnél több mint száz ukrajnai és moldovai állampolgárnál hamis munkavállalási engedélyt fedeztek fel.  

Továbbá emlékeztetünk arra is, hogy fegyvert találtak egy autóban Munkácson. Február 8-án kijevi idő szerint körülbelül 21 órakor a járőrök értesítést kaptak arról, hogy Munkácson, az Ivan Franko utcában lövések dördülése hallatszik.

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!


Hirdetés