Kárpátalja | 2021. 01. 09. – 15:02 |
Két fiatal vesztette életét egy Kárpátalján történt balesetben. Fotó: Nemzeti Rendőrség

Két fiatal vesztette életét egy Kárpátalján történt balesetben. A rendőrség vizsgálja az estet.

A közúti baleset január 8-án 20 óra 20 perc körül történt Turjaremete (Тур'ї Ремети) közelében. A helyszínre kiérkező rendőrök előzetesen megállapították a baleset körülményeit.

Az előzetes információk szerint, egy Volkswagen Golf 27 éves sofőrje, Simer falu irányába haladva elvesztette uralmát járműve felett és nekiütközött egy fának.

Az ütközés következtében az autó 32 éves utasa a helyszínen életét vesztette. Az autó vezetőjén sem sikerült segíteni, ő a mentőben vesztette életét. Mindkét áldozat Perecsin lakója volt.

A rendőrség büntetőeljárást indított az ügyben. Az ügyben tovább vizsgálódnak, hogy megállapítsák a baleset összes körülményét, közölte Nemzeti Rendőrség Kárpátalja megyei főosztályának kommunikációs osztálya.

Korábban hírt adtunk róla, hogy a Beregszászi járásban található Tiszaújlakon egy benzinkút mellett elütöttek egy 70 éves nyugdíjast. A helyszínre kiérkező nyomozók megállapították, hogy egy VAZ-2106 típusú elütött az úttesten tilos helyen átmenő gyalogost.

Emlékeztetésül közöljük, hogy egy 18 éves fiú 24 éves utasával motorkerékpáron közlekedve nekiütközött egy parkoló Volvo márkájú teherautónak. A baleset következtében a motor vezetője és utasa a helyszínen életét vesztette.

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!


Hirdetés