Kárpátalja | 2021. 01. 07. – 16:37 |
Halálos közúti baleset történt Oroszmokrán (Руська Мокра), melynek következtében egy személy életét vesztette. Fotó: Nemzeti Rendőrség

Halálos közúti baleset történt Kárpátalján, melynek következtében egy személy életét vesztette, illetve súlyosan megsérült egy kiskorú gyermek.

Január 6-án kijevi idő szerint körülbelül 22 órakor a Técsői Kerületi Rendőrséghez bejelentés érkezett arról, hogy Oroszmokrán (Руська Мокра) a Fő úton egy közlekedési baleset történt.

A helyszínelők megállapították, hogy egy Chevrolet Lacetti típusú gépkocsi 42 éves helyi illetőségű sofőrje elvesztette uralmát járműve fölött és nekicsapódott egy betonkerítésnek.

A baleset következtében a helyszínen belehalt a sérüléseibe a gépkocsi 61 éves utasa.

Ezenkívül megsérült a sofőr és egy 3 éves kislány is. A gyermeket súlyos testi sérülésekkel a kórházba szállították. További két kiskorú utast orvosi vizsgálat után hazaengedték.

Ukrajna Büntetőtörvénykönyvének 286. cikkelye (halálhoz vezető közlekedési szabálysértés elkövetése) értelmében az ügyben eljárást indítottak. Még folyik a nyomozás – jelentette a Kárpátaljai Megyei Rendőrség sajtóosztálya.

Korábban hírt adtunk róla, hogy a Beregszászi járásban található Tiszaújlakon egy benzinkút mellett elütöttek egy 70 éves nyugdíjast. A helyszínre kiérkező nyomozók megállapították, hogy egy VAZ-2106 típusú elütött az úttesten tilos helyen átmenő gyalogost.

Emlékeztetésül közöljük, hogy egy 18 éves fiú 24 éves utasával motorkerékpáron közlekedve nekiütközött egy parkoló Volvo márkájú teherautónak. A baleset következtében a motor vezetője és utasa a helyszínen életét vesztette.

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!


Hirdetés