Kárpátalja | 2021. 01. 31. – 10:58 |
Ungváron lelepleztek egy fiatal nőt, aki kábítószerekkel és pszichotróp szerekkel kereskedett. Fotó: Nemzeti Rendőrség

Hirdetés

Kárpátalja megyeszékhelyén, Ungváron a Kerületi Rendőrség munkatársai lelepleztek egy fiatal nőt, aki kábítószerekkel és pszichotróp szerekkel kereskedett.

Január 30-án az ungvári rendőrség emberei leállították egy 24 éves kábítószer-kereskedő hölgy tevékenységét.

A rendőrök és a nyomozókkal együttműködve felderítették, hogy a fiatal nő marihuánát és metamtamint értékesít az ungvári és a járási kábítószerfüggőknek.

Az előzetes nyomozás során a rendőrök többször dokumentálták a tiltott anyag értékesítésének tényét. A nő a "kliensekkel" való találkozókat munkahelyén egy kávézóban szervezte meg.  A rendőrök épp akkor vették őrizetbe a nőt, amikor a soron következő ügyletet bonyolította le.

A helyszínen a tisztviselők elkobozták a műanyag zacskókba csomagolt „árut” és a kábítószerek értékesítéséből kapott pénzt.

Ukrajna Büntetőtörvénykönyvének 307. cikkelye (kábítószerek illegális birtoklása és értékesítése) értelmében az ügyben büntetőeljárást indítottak. Az ügyben még tart a vizsgálat – olvashatjuk a Kárpátaljai Megyei Rendőrség Facebook-oldalán.

Korábban hírt adtunk arról, hogy drogot és lőszereket találtak egy sofőrnél Munkácson. A vizsgálat során az ellenőrök az utas válltáskájában hat héjhüvelyt, lőszereket és puskaport találtak.

Továbbá emlékeztetünk arra is, hogy pénzmosás miatt körözött magyar férfit fogtak el Kárpátalján. Január 27-én este Kárpátalján, a kisbereznai ukrán-szlovák ellenőrző pontnál a határőrök őrizetbe vettek egy magyar állampolgárt, aki bűncselekmény elkövetése miatt szerepel a nemzetközi körözési listán.


Hirdetés

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!