Kárpátalja | 2021. 01. 30. – 15:20 |
Címlapképünk illusztráció. Fotó: Internet

Nagyszőlősön a közlekedési járőrök ittas járművezetés miatt közigazgatási jegyzőkönyvet állítottak ki  egy közlekedési szabályokat megsértő személygépkocsi vezetője ellen. Ezenkívül az autó utasánál a tisztviselők tiltott anyagokat fedeztek fel.

Január 28-án kijevi idő szerint körülbelül 21 órakor a kárpátaljai Nagyszőlősön a rendőrök közlekedési szabálysértés miatt megállítottak egy Renault típusú gépkocsit.  A volán mögött ittas állapotban egy 35 éves helyi lakos ült.  A járőrök jegyzőkönyvet állítottak ki ellene.

A sofőrrel együtt az autóban egy 23 éves nagyszőlősi fiatalember ült, aki a rendőrök láttán idegesen viselkedett. A rendőrök felületes vizsgálatot végeztek, melynek következtében metamfetamira hasonlító anyagot találtak. Az illetékesek lefoglalták és szakértői vizsgálatra továbbították az anyagot.

Ukrajna Büntetőtörvénykönyvének 309. (Illegális kábítószer birtoklása) értelmében az ügyben büntetőeljárást indítottak. Az ügyben még tart a nyomozás – olvashatjuk a Kárpátaljai Megyei Rendőrség hivatalos honlapján.

Korábban hírt adtunk róla, hogy Kárpátalján egy személygépkocsi és egy személyszállító autóbusz ütközött össze, melynek következtében hárman megsérültek. Az ütközés következtében az autóbusz felborult, melynek következtében három utas megsérült. Őket közepesen súlyos testi sérülésekkel a Szolyvai Járási Kórházba szállították.

Korábban hírt adtunk róla, hogy négy magyar férfi irányította azt a több megyére kiterjedő droghálózatot, amelyet összehangolt akcióban számoltak fel a rendőrök. A kábítószer-kereskedőktől tizenegy kiló drogot, 25 millió forint készpénzt, valamint több autót is lefoglaltak.

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!

Hirdessen Ön is a Kárpátinfo hetilapban

Apróhirdetés beküldése
Apróhirdetés feladása a Karpatinfo.net.ua oldalra
  • Az apróhirdetés feladásához a Karpatinfo.net.ua oldalra regisztráció szükséges
  • Magánszemélyek és cégek számára INGYENES