Kárpátalja | 2021. 01. 30. – 18:08 |
Kárpátalja megyeszékhelyén, Ungváron drogos sofőrt fogtak a járőröző rendőrök. Fotó: Nemzeti Rendőrség

Hirdetés

Kárpátalja megyeszékhelyén, Ungváron drogos sofőrt fogtak a járőröző rendőrök.

Ungváron a Mozsajszkij utcában január 29-én hajnalban járőrözés során a tisztviselők felfigyeltek egy ZAZ típusú autóra,  melynek sofőrje megsértette a közlekedési szabályokat.

A sofőrrel folytatott beszélgetés során a tisztviselők észrevették, hogy az illető kábítószer hatása alatt van. A férfi beleegyezett az orvosi vizsgálatba,  azonban már az intézmény előtt idegesen kezdett viselkedni. Ezért a rendőrök úgy döntöttek, hogy átvizsgálják őt.

Ennek következtében a dzsekije alatt található táskában átlátszó, kábítószerre hasonlító anyaggal teli fecskendő volt.

Az eset további tisztázása érdekében a járőrök az operatív nyomozókat hívták ki – olvashatjuk a Kárpátaljai Járőrszolgálat Facebook-oldalán.

Korábban hírt adtunk róla, hogy négy magyar férfi irányította azt a több megyére kiterjedő droghálózatot, amelyet összehangolt akcióban számoltak fel a rendőrök. A kábítószer-kereskedőktől tizenegy kiló drogot, 25 millió forint készpénzt, valamint több autót is lefoglaltak.

Emlékeztetőül, Nagyszőlősön a közlekedési járőrök ittas járművezetés miatt közigazgatási jegyzőkönyvet állítottak ki  egy közlekedési szabályokat megsértő személygépkocsi vezetője ellen. Ezenkívül az autó utasánál a tisztviselők tiltott anyagokat fedeztek fel.


Hirdetés

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!