Magyarország | 2021. 01. 29. – 16:00 |
Fotó: Origo.hu

Hirdetés

Négy magyar férfi irányította azt a több megyére kiterjedő droghálózatot, amelyet összehangolt akcióban számoltak fel a rendőrök.

A kábítószer-kereskedőktől tizenegy kiló drogot, 25 millió forint készpénzt, valamint több autót is lefoglaltak - írja az Origo.

Több hónapig tartott a nyomozás, mire a rendőrök felderítették a kiterjedt droghálózat vezetőit.

Kiderült, egy székesfehérvári, egy bácsalmási és két budapesti férfi áll a bűnbanda élén, akik több megyében is terjesztették a kábítószert.

A rendőrök, mintegy 100 fő részvételével, január 27-én csaptak le a hálózat irányítóira,

akiktől  tizenegy kilogramm drogot, több mint 25 millió forint készpénzt, külföldi valutát,

autókat, telefonokat továbbá a bűncselekménnyel kapcsolatba hozható tárgyi bizonyítási eszközöket találtak és foglaltak le.

A négy férfit kihallgatták, és kezdeményezték letartóztatásukat.

Korábban hírt adtunk arról, hogy drogot és lőszereket találtak egy sofőrnél Munkácson. A vizsgálat során az ellenőrök az utas válltáskájában hat héjhüvelyt, lőszereket és puskaport találtak.

Továbbá emlékeztetünk arra is, hogy pénzmosás miatt körözött magyar férfit fogtak el Kárpátalján. Január 27-én este Kárpátalján, a kisbereznai ukrán-szlovák ellenőrző pontnál a határőrök őrizetbe vettek egy magyar állampolgárt, aki bűncselekmény elkövetése miatt szerepel a nemzetközi körözési listán.  

Forrás


Hirdetés

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!