Kárpátalja | 2021. 01. 26. – 07:33 |
Fotó: zk.gov.ua

Nagyszőlősön január 23-án, éjfél után a rendőrséghez egy férfi fordult, aki arról számolt be, hogy BMW kocsijából autóalkatrészeket és mobil kiegészítőket loptak el.

A bűncselekményt azonban a Nagyszőlősi Kerületi Rendőrség egyik nyomozójának éberségének köszönhetően azonnal sikerült felderíteni.  

A tiszt visszaemlékezett arra, hogy egy nappal azelőtt észrevette, hogy a környéken, ahol a feljelentő lakik, egy fiatalember hosszú ideig sétált és nézte az ott parkoló autókat.

A rendőr beszélt vele, és megkérdezte, történt-e valami.  A fiatalember azt állította, hogy csak sétál. 

A videofelvételek áttekintése után a rendőrség nyomon követte a fiú mozgását és azonosította az autót, amelyen közlekedett.  

Ez lehetővé tette, hogy majdnem fél óra alatt megtalálják a tolvajt.

 A 20 éves, korábban elítélt fertősalmási fiatal beismerte tettét, és visszaadta az ellopott tárgyakat.

A szükséges nyomozási műveletek elvégzése után azokat visszaadják a tulajdonosnak.

Ukrajna Büntetőtörvénykönyvének 185. cikkelye (lopás) értelmében az ügyben büntetőeljárást indítottak. Még tart a vizsgálat – jelentette a Kárpátaljai Megyei Rendőrség sajtóosztálya. 

Korábban hírt adtunk arról, hogy késsel a zsebében sétált egy férfi Munkácson. Január 24-én kijevi idő szerint körülbelül 13 órakor a rendőrök egy gyalogost állítottak meg Munkácson, aki tilos helyen kelt át az Ungvári úton.  

Továbbá emlékeztetünk arra is, hogy kenőpénzt ajánlott a járőröknek egy részeg sofőr Ungváron. Január 24-én kijevi idő szerint körülbelül 16 órakor Ungváron, az ukrán-szlovák ellenőrző ponton a rendőrök igazoltattak egy sofőrt. 

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!

Hirdessen Ön is a Kárpátinfo hetilapban

Apróhirdetés beküldése
Apróhirdetés feladása a Karpatinfo.net.ua oldalra
  • Az apróhirdetés feladásához a Karpatinfo.net.ua oldalra regisztráció szükséges
  • Magánszemélyek és cégek számára INGYENES