Kárpátalja | 2021. 01. 25. – 13:35 |
Címlapképünk illusztráció. Fotó: Internet

Hirdetés

Kárpátalján az év eleje óta a mentősök hét holttestet találták meg tűzesetek helyszínein, míg 2020 azonos időszakában négyen lettek a tűz áldozatai.

Csak a múlt hétvégén Ungváron és Szolyván regisztráltak halálos tűzeseteket. 

Január 23-án, szombaton a tűzoltókat a Szobránc utcában található félkész épülethez riasztották. Tűzoltás után a mentősök egy ismeretlen férfi holttestét fedezték fel. 

Január 24-én este pedig a sürgősségi mentőszolgálathoz bejelentés érkezett arról,

hogy Szolyván tűz ütött ki egy volt fémhulladék-befogadó pont több mint 10 éve nem üzemelő épületében a Csehov utcában.

 A tűz eloltása után a hivatásos tűzoltók egy női holttestet találtak.

Az illetékes hatóságok mindkét esetben vizsgálják a tűz kitörésének okait és körülményeit. 

Tekintettel a negatív helyzetre, az Ukrán Rendkívüli Helyzetek Állami Szolgálatának (DSZNSZ) kárpátaljai megyei főosztályának munkatársai arra kérik az állampolgárokat, hogy legyenek óvatosak és tartsák be az összes tűzbiztonsági szabályt – olvashatjuk az Ukrán Rendkívüli Helyzetek Állami Szolgálatának (DSZNSZ) kárpátaljai megyei főosztályának honlapján. 

Korábban hírt adtunk arról, hogy kis híján megölte vendéglátóját egy férfi Csapon. A kárpátaljai Csapon egy korábban gyilkosságért elítélt férfi vendégségbe ment ismerőséhez.

Továbbá emlékeztetünk arra is, hogy drogkereskedőt fogtak el Kárpátalján. A Técsői Kerületi Rendőrség munkatársai megállapították, hogy Szentmihálykörtvélyesen (Грушово) egy 37 éves lakos részt vehet a szintetikus kábítószerek forgalmazásában. 


Hirdetés

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!