Kárpátalja | 2021. 01. 22. – 12:35 |
Címlapképünk illusztráció. Fotó: Internet

Hirdetés

Munkácson a nyomozók a korábban kábítószer-bűncselekmények miatt elítélt férfiak lakásaiból szárított marihuánát, robbanóanyagokat és késeket foglaltak le.

A Munkácsi Kerületi Rendőrség munkatársai értesítést kaptak arról, hogy a egyes lakosok drogokat és egyéb veszélyes tárgyakat tárolnak. 

Január 21-én a nyomozók és a bűnügyi rendőrök bíróság által engedélyezett házkutatást tartottak két munkácsi lakosnál. 

Egy 26 éves munkácsi férfi lakásában, akit kábítószer-értékesítéssel gyanúsítanak, a rendőrök kábítószert tartalmazó tekercseket és egy üvegtartályt találtak.  

A férfi a ház különböző helyiségeiben aprított formában tartotta a növényi eredetű anyagot és a dohányzáshoz szükséges eszközt.  

Egy 36 éves munkácsi férfinél pedig a rendőrök és két robbanócsomagot és kést foglaltak le.

Az összes lefoglalt anyagot a nyomozók szakértői vizsgálatra továbbították.

Mindkét esetben eljárást indítottak. A gyanúsítottak további sorsáról a bíróság dönt majd – olvashatjuk a Kárpátaljai Megyei Rendőrség hivatalos honlapján. 

Korábban hírt adtunk arról, hogy fél kiló marihuánát tartott otthonában egy szürtei nő. A nő nem tudta megmagyarázni a kábítószer-birtoklásának célját.  

Továbbá emlékeztetünk arra is, hogy kábítószer-terjesztőt tartóztattak le Kárpátalján. A drogdíler megpróbálta elrejteni a kábítószert, amikor tetten érték.  


Hirdetés

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!