Kárpátalja | 2021. 01. 20. – 09:58 |
Fotó: zk.dsns-gov-ua

Hirdetés

Január 20-ára virradóan a sürgősségi mentőszolgálat munkatársait kétszer riasztották közlekedési balesetek helyszínére Kárpátalján.

Az első üzenetet a mentősök kijevi idő szerint 00:45 órakor kapták.

Az Ökörmezői járásbeli Majdánka (Майдан) falu közelében a Skoda Octavia típusú gépkocsi sofőrje a Huszt-Dolina megyei jelentőségű úton haladva és elvesztette uralmát járműve fölött.

Autója felborult és a Rika folyóba esett.

A helyszínre kiérkezett mentősök nem tálalták meg a sofőrt az autóban.

Ezért speciális felszerelések segítségével a tűzoltók kihúzták az útra az autót. A rendőrök vizsgálják a sofőr személyét és a közlekedési baleset okait és körülményeit. 

A második bejelentés kijevi idő szerint 7:20 órakor érkezett.

Kiderült, hogy Perecseny és Ókemence (Кам’яниця, Ungvári járás) települések között közlekedési baleset történt.

Egy Wolksvagen Jetta autó sofőrje a havas úton haladt, elvesztette uralmát járműve fölött, és a vasúti sínekre sodródott.

A helyszínre a kiérkezett mentősök megvizsgálták a járművet üzemanyag-szivárgás szempontjából,

és segítséget nyújtottak az vontatásban – jelentette az Ukrán Rendkívüli Helyzetek Állami Szolgálatának (DSZNSZ) kárpátaljai megyei főosztályának sajtószolgálata. 

Korábban hírt adtunk arról, hogy beszakadt a jég alatta és meghalt egy fiatalember Kárpátalján. Január 19-én kijevi idő szerint körülbelül 10 órakor az Ukrán Rendkívüli Helyzetek Állami Szolgálatának (DSZNSZ) huszti (Хуст) búvárai Kárpátalján, az ilosvai járási Beregkisfaludon (Сільце) egy 26 éves helyi lakos holttestét emelték ki a tóból.

Továbbá emlékeztetünk arra is, hogy egy nap alatt két halálos tűzeset történt Munkács közelében. Január 19-én két tragikus eset történt Munkács közelében: tűzesetek következtében két ember halt meg. Egy embert a tűzoltók megmentettek.


Hirdetés

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!