Magyarország | 2021. 01. 18. – 13:11 |
Címlapképünk illusztráció. Fotó: Internet

Hirdetés

Budapesten gyerekgyilkosság miatt emeltek vádat az ellen a férfi ellen, aki 2018 telén rátámadt élettársa kisfiára. Hiába próbálta újraéleszteni a támadás után, neki nem sikerült.

A mentősök még kórházba vitték a koponyáján sérült gyereket, de három nappal később belehalt a sérüléseibe - írja az Origo.

A férfi 2017 februárjában élettársi kapcsolatban élt egy nővel, akinek volt egy 2015 decemberében született fia.

A férfi gyakran veréssel fegyelmezte a gyereket, de ezek még nem volt annyira súlyosak, hogy a kicsi komolyabban megsérüljön.

2018. január 23-án, amikor a gyerek anyja elment otthonról, a gyerekre a nevelőapja vigyázott.

A férfi egyelőre ismeretlen okból megütötte a kisfiút egy kerek felszínű, keskeny tárggyal.

A gyerek könnyebb, zúzódásos sérüléseket szenvedett. Másnap, amikor az anyja elindult dolgozni ment, a férfi megint egyedül maradt a gyerekkel.

Hirtelen megragadta, megrázta és összeverte annyira, hogy a kórházban 3 nap múlva meghalt.

Amikor a támadó rájött, hogy mit tett, segítséget kért az egyik ismerősétől, ő hívta a mentőket. Eközben a férfi megpróbálta újraéleszteni a gyereket.

A mentősöknek sikerült az újraélesztés, de a kisfiú olyan súlyos koponyasérüléseket szenvedett, hogy a kórházban 3 nap múlva meghalt. 

Az ügyészség a férfit gyerekgyilkossággal vádolja.

Korábban hírt adtunk arról, hogy holttestet fedeztek fel Ungvár közelében. Az elhunyt Uzkij Vitalij körülbelül 50 éves lehetett.

Továbbá emlékeztetünk arra is, hogy meglopta falubelijét egy részeg férfi Kárpátalján.A rendőrök a tolvajt az élettársánál tálalták meg. 

Forrás


Hirdetés

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!