Magyarország | 2021. 01. 13. – 19:00 |
Címlapképünk illusztráció. Fotó: Internet

Életveszélyes szituációt teremtett egy kamionos, amikor korábbi közlekedési konfliktust követően ráhúzta a kormányt egy akkor már szemben közlekedő autóra 2021. január 8-án délben Budapest XVIII. kerületében.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Főosztálya büntetőeljárás keretében vizsgálja az esetet - írja a police.hu

A rendelkezésre álló adatok szerint a két járművezető nem sokkal korábban egy előzési helyzet során került konfliktusba,

akkor a nyerges vontató hátulról neki is koccant a kisebb kocsinak.

A kamionos elhajtott, a személyautó vezetője a mellékutcákon megpróbált elé kerülni, hogy felvételt készítsen a rendszámáról.

A Közdűlő úton már egymással szemben haladva találkoztak. A videón jól látszik, hogy a másik sofőr ekkor szándékosan a személyautó felé kormányozza a tehergépkocsit, életveszélyes helyzetet teremtve.

Az autót vezető férfi hívta a rendőrséget, akik egy közeli telephelyen megtalálták, majd előállították a kamionost.

A közúti veszélyeztetés bűntett megalapozott gyanúja miatt kihallgatott 44 éves sofőr tagadta a bűncselekmény elkövetését.

Video

Korábban hírt adtunk arról, hogy háromezer doboz csempészett cigarettával menekültek a rendőrök elől. Csaknem háromezer doboz csempészett cigarettával az autójában menekült a rendőrök elől két férfi Szabolcs-Szatmár Bereg megyében, az üldözés balesettel ért véget.

Továbbá emlékeztetünk arra is, hogy holttestet fedeztek fel Kárpátalján. A holttestet Kárpátalján, az ilosvai járási Ölyvös (Вільхівка) településen az utcán fedezték fel vasárnap, január 10-én az esti órákban. 

Forrás

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!


Hirdetés