Ungvár | 2020. 12. 25. – 20:45 |
Az Ungvári Kerületi Rendőrség nyomozói azonosították azt az illetőt, aki kirabolt egy utast. Fotó: Nemzeti Rendőrség

Az Ungvári Kerületi Rendőrség nyomozói azonosították azt az illetőt, aki kirabolt egy utast. Az ügyben büntetőeljárást indítottak.

December 25-én kijevi idő szerint hajnali 5 órakor a rendőrséghez egy 37 éves ungvári járási férfi fordult, aki elmondta, hogy egy taxis és társai kirabolták őt.

A rendőrök megállapították, hogy a sértett Ungváron a Kapos utcában ült be az Opel márkájú taxiba és Szürte irányába indult.

Útközben, Kincseshomokon (Холмок) ismeretlen személyek elvették tőle a táskáját, melyben iratok és jelentős mennyiségű pénz volt. Ezt követően a támadók kitették a férfit az úton és elhajtottak a helyszínről.

A rendőrök rövid időn belül azonosították az autó tulajdonosát. Kiderült, hogy egy 33 éves ungvári lakosról volt szó, valamint azonosították az ismeretleneket is – két 29 éves férfit.

Ukrajna Büntetőtörvénykönyvének 186. cikkelye (csoportosan elkövetett rablás) értelmében az ügyben eljárást indítottak. Még tart a nyomozás – jelentette a Kárpátaljai Megyei Rendőrség sajtóosztálya.

Korábban hírt adtunk róla, hogy Kárpátalján egy álarcos férfi késsel fenyegetőzve pénzt követelt egy mezővári nőtől. A támadó megverte a nőt és késsel megvágta az áldozat kezét is, majd 1000 hrivnyát elrabolt tőle. A rendőrök hamarosan azonosították a támadás gyanúsítottját és eljárást indítottak az ügyben.

 

 

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!


Hirdetés