Kárpátalja | 2020. 12. 15. – 12:02 |
Fotó: zk.gov.ua

Kárpátalján a rendőrség munkatársai vizsgálják a Volóci járásban történt közlekedési baleset körülményeit, melynek következtében meghalt az egyik sofőr.

Az ügyben még tart a nyomozás.

December 14-én a rendőrséghez a volóci járási Zúgó (Гукливий) településen történt közlekedési balesetről érkezett bejelentés.

A kárpátaljai rendőrök a helyszínen megállapították, hogy a VAZ-21099 típusú gépkocsi 43 éves sofőrje a főútról tért le háza udvarára, amikor egy Mercedes-Sprinter mikrobusz nekicsapódott. 

A kisbusz volánja mögött egy 31 éves szolyvai illetőségű lakos ült, aki tíz turistát szállított. 

A baleset következtében VAZ sofőrje meghalt, a Mercedes négy utasa pedig megsérült.

A turistabusz sofőrjét megvizsgálták, vérében nem találtak alkoholt.

Mindkét járművet a Volóci Kerületi Rendőrség büntetőparkolójába helyezték.

Ukrajna Büntetőtörvénykönyvének 286. cikkelye (halálhoz vezető közlekedési szabálysértés elkövetése) értelmében az ügyben eljárást indítottak. Még tart a nyomozás – jelentette a Kárpátaljai Megyei Rendőrség sajtóosztálya.

Korábban hírt adtunk arról, hogy egy részeg sofőr okozta a halálos balesetet Mezőkaszonynál. A balesetről a Beregszászi Kerületi Rendőrséghez december 14-én kijevi idő szerint körülbelül 11 órakor érkezett bejelentés.

Továbbá emlékeztetjük olvasóinkat, hogy egy ismeretlen férfi holttestét találták meg Munkácson. A rendőrség átvizsgálta a helyszínt, s az elsődleges információ szerint nem találtak erőszakos halálra utaló jeleket a férfi testén.


Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!


Hirdetés