Kárpátalja | 2020. 12. 14. – 12:02 |
Fotó: zk.gov.ua

Kárpátalján, az Ilosvai járásban, Beregkisfalud (Сільце) és Beregkövesd (Кам'янське) települések között összeütközött két gépkocsi.

A baleset következtében meghalt az egyik járművezető,

a másikat pedig előzetes letartóztatásba helyezték, mivel ittas állapotban volt. 

December 12-én kijevi idő szerint körülbelül 21 órakor a 102-es segélyhívó számra bejelentés érkezett egy közlekedési balesetről.

A helyszínre kiérkezett nyomozók megállapították, hogy a Skoda Octavia típusú gépkocsi 35 éves ungvári sofőrje közlekedés során elvesztette uralmát járműve fölött,

a szembejövő sávba hajtott, ahol összeütközött egy Ford Escort márkájú autóval, melynek volánja mögött egy szajkófalvi (Осій) lakos ült. 

A baleset következtében életét vesztette a Ford vezetője, három utasát különböző súlyosságú sérülésekkel a kórházba szállították. 

Ukrajna Büntetőtörvénykönyvének 286. cikkelye (halálhoz vezető közlekedési szabálysértés elkövetése) értelmében az ügyben eljárást indítottak.

Az eset vizsgálata során kiderült, hogy a Skoda sofőrje részegen vezetett. Vérében 0,7 ezrelék alkoholt mértek.

Az ügyben még tart a nyomozás – jelentette a Kárpátaljai Megyei Rendőrség sajtóosztálya.

Hírportálunk korábban beszámolt arról, hogy Kárpátalján, a munkácsi járási Felsőkerepecen egy női sofőr elvesztette uralmát járműve fölött és elütött egy nyugdíjast.Az áldozatot azonnal az intenzív osztályra szállították, ahol később sajnos életét vesztette.

Emlékeztetjük olvasóinkat arra is, hogy a Szolyvai járásban összeütközött egy Chevrolet és egy BMW típusú gépkocsi. A baleset következtében a 20 éves járművezetőt a kórházba szállították.


Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!


Hirdetés