Magyarország | 2020. 12. 14. – 05:48 |

Címlapképünk illusztráció. Fotó: Internet

Ha úgy érezzük, valami hiányzik a szexuális életünkből, lehet, hogy nem kell sok ahhoz, hogy tökéletessé tegyünk megint mindent: előfordulhat, hogy csak pár gyakorlatot kell végeznünk naponta. És ha egyébként is járunk edzőterembe, miért ne gyúrjunk a jobb szexért is?

Vannak olyan gyakorlatok, amelyek nemcsak abban segítenek, hogy erősebb, kiformáltabb testünk legyen, de egyúttal abban is, hogy többet bírjunk az ágyban. A trükk az, hogy csípő- és medencemozgásunk igencsak hozzájárul a jobb, intenzívebb szexuális élményekhez, így nem árt ezekre extrán odafigyelni - írja a Házipatika.com.

1. Féltérdes nyomás

Lépjünk előre tetszőleges lábunkkal, térdeljünk le másikkal - próbáljunk meg mindenhol 90 fokot bezárni. Válasszunk súlyokat - akár teli vizespalackokat is, ha nincs más -, emeljük meg ezeket vállmagasságba, fülünk mellé, majd lökjük a súlyokat az égbe egy erőteljes mozdulattal. Innen engedjük vissza a súlyokat lassan. Ismételjünk.

2. Lábemelés

Függeszkedjünk le egy tetszőleges helyről - természetesen otthoni környezetben arra is figyeljünk, hogy ez elbír-e minket. Lábainkkal tegyünk bicikliző mozdulatokat úgy, hogy egyszerre csak az egyik lábunkat húzzuk fel hasfalunkig. Ha keményen tartjuk magunkat és hasfalunkat is dolgoztatjuk, ez remek alhaserősítő mozdulatsor lehet.

3. Kutyamászás

Kezdjük ezt a mozdulatot kutyapozícióból - ereszkedjünk le egész testes pozícióba, csináljunk négy lábfelhúzást, majd emelkedjünk vissza kutyapozícióba: ez remek kardiogyakorlat és csípőnknek is igen jót tesz.

4. 360 fokos kánkán

Ha ezt meg tudjuk csinálni, mindent meg tudunk csinálni. Menjünk le asztalpozícióba (arcunk és testünk felfelé néz, kinyújtott kezeinken és lábainkon tartjuk magunkat), majd kezdjünk el magas rúgásokat végezni úgy, hogy közben teljes testünk egy kört végez - azt mi döntjük el, hogy az óramutató járásával megegyező vagy ellenkező irányba végezzük mindezt.

5. A VS

A Victoria's Secretről elnevezett gyakorlat sem rossz: oldalfekvésből nyomjuk ki magunkat lent lévő kezünkkel teljesen, szabadon lévő kezünket pedig tartsuk a levegőbe. Emeljük nem a padlón lévő lábunkat olyan magasra, ahogyan csak lehet, majd húzzuk be térdünket a hasunkhoz.

6. Forgó-ugró guggolások

Guggoljunk olyan mélyre, amennyire csak tudunk, majd ebből úgy ugorjunk fel, hogy közben testünkkel 180 fokos fordulatot végzünk. Figyeljünk arra, hogy ahogyan gyakoroljuk ezt, egyre finomabban és halkabban érkezzünk a földre. A szomszédoknak ugyanis nem pont ezt kell hallaniuk...


Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!


Hirdetés