Femina

Szandi 48 évesen is bikinis bombázó: tökéletes nő a kommentelők szerint
Szandi 48 évesen is bikinis bombázó: tökéletes nő a kommentelők szerint


Szandi július 7-én ünnepelte a 48. születésnapját, de ez egy kicsit sem látszik meg rajta. Legalább a felét letagadhatná korából friss fotója alapján, ugyanis bombázóként tündököl rajta bikiniben. Az énekesnő Zalakaroson élvezte a napsütést.

Szandit gyerekként ismerhette meg a közönség, mára pedig boldog feleség és édesanya lett. Ma is fantasztikus formában van, tökéletes alakját pedig egy fürdőruhás képen mutatta meg, melyet az Instagram-oldalára töltött fel. A képen egy fekete bikiniben pózol, napszemüvegben - írja a femina.hu.

A kommentelők természetesen nem hagyhatták szó nélkül, milyen jól mutat a fotón, és egyből érkeztek a hozzászólások, melyek alapján kijelenthető, hogy mindenkinek leesett az álla, méghozzá joggal.

„Ez egy 18 éves kori kép, ugye? Lenyűgöző!”

„Azt a betyárját! Tökéletes alak! Ehhez csak gratulálni lehet!”

„Szandim, te bomba vagy még mindig!”

Nem véletlenül ilyen tökéletes az alakja, hiszen rengeteget tesz azért, hogy karcsúsága mellett fitt és izmos is legyen.

Videós posztjában látszik, hogy mennyire odafigyel arra, mindig legyen ideje egy kis edzésre. "Azért egy rövid edzés belefért ma is…" - írta akkor bejegyzéséhez, melyben több gyakorlat közben mutatta meg, minek köszönhető csodás alakja.


 


Iratkozz fel a Kárpátinfo.net csatornáira: Facebook, Instagram, Twitter, Telegram, Google Hírek


Forrás