Femina

A 72 éves Pataki Ágnes mélyen dekoltált ruhában
A 72 éves Pataki Ágnes mélyen dekoltált ruhában


Kortalan elegancia - sokunknak jut ez eszünkbe, ha Pataki Ágira gondolunk. Legyen szó nyilvános eseményről vagy egy Instagramra szánt fotóról, abban biztosak lehetünk, hogy az egykori Fabulon-lány mindig kifogástalanul fest.

Tagadhatatlan, van érzéke az öltözködéshez, az oldala akár egy divatlap is lehetne. A ruhatárára a klasszikus darabok mellett a lezser, visszafogott és sportos szettek jellemzőek, szexi vagy épp kihívó outfitekben nem nagyon látni - írja a femina.hu.

Épp ezért akadt meg a szemünk böngészés közben azon a pink kezeslábason, amelyet Spanyolországban viselt: a darab mély kivágása többet mutat, mint amit megszoktunk tőle. Ha lapozol egyet, közelebbről is láthatod a szettet.

Az összeállítás már a színét tekintve is feltűnő: lilás-rózsaszín kardigánnal kombinálta a hasonló árnyalatú ruhát. Viszont összképileg egyértelműen a dekoltázs van inkább a fókuszban: a 72 éves egykori manökennek végtelenül jól áll, ha a nőies oldalát hangsúlyozza.

Az már csak hab a tortán, milyen környezetben kattintották el a fotókat róla. A spanyol tenger és a lemenő nap rózsaszín sugarai adták a hátteret, nem csoda, hogy a kommentelők is azt írták róla, fantasztikusan sikerültek ezek a felvételek.


 


Iratkozz fel a Kárpátinfo.net csatornáira: Facebook, Instagram, Twitter, Telegram, Google Hírek


Forrás