Femina

Peller Anna vörös hajjal: friss fotóján teljesen felismerhetetlen
Peller Anna vörös hajjal: friss fotóján teljesen felismerhetetlen


Peller Anna 2005-ben kapta meg diplomáját a Színház- és Filmművészeti Főiskolán, színésznői karrierje ekkor kezdődött, és nem kellett sokat várnia rá, hogy országosan ismert legyen. Manapság majd mindennap láthatjuk, hiszen ő a Reggeli egyik háziasszonya.

Mivel ennyire régóta él a köztudatban, a megjelenése sok tévénézőnek bevésődött: hosszú, szőke haja már-már védjegynek számít - írja a femina.hu.

Épp ezért görgettünk majdnem tovább, meg sem ismerve őt, amikor szembejött velünk egy friss fotója. Vörös hajjal ezen a képen csak nagyon nehezen lehet ráismerni.

Igaz, nem csak a paróka változtat sokat a külsején, a smink és a jelmez szintén megnehezíti az ember dolgát abban, hogy beazonosítsa a színésznő-műsorvezetőt.

Ez a fizimiska egyébként egy új színházi szerep miatt van. Már gőzerővel próbálja A nyomorultak című musicalt, ami szeptemberben tér vissza a Madách Színházba.

Az új szereposztásban ő alakítja a kocsmárosnét, Thénardiernét. Akik ismerik a darabot, tudják, a karakterben pont az a különleges, amit sok színésznő imád, a maszkmestereknek el kell csúfítaniuk a megjelenésüket - ezért olyan Peller Anna arca, mintha koszos lenne.


 


Iratkozz fel a Kárpátinfo.net csatornáira: Facebook, Instagram, Twitter, Telegram, Google Hírek


Forrás