Hirado.hu
Nyomtalanul eltűnt a népszerű brit tévés doktor
Nyomtalanul eltűnt a népszerű brit tévés doktor


Michael Mosley-t utoljára akkor látták, amikor június 5-én, szerdán elindult sétálni a görögországi St. Nicholas tengerparton.

A görög hatóságok nagy erőkkel keresik Michael Mosley-t, a britek népszerű fogyókúrás tanácsairól ismert tévés doktorát. A 67 éves brit férfi eltűnését június 5-én, szerdán jelentették. Mosley délután fél kettőkor indult sétára a tengerparton, felesége, Clare Bailey pedig este fél nyolc körül értesítette a hatóságokat.

A tévés doktor eltűnésének időpontjában extrém hőségre vonatkozó riasztás volt érvényben. A rendőrség a parton találta meg a férfi telefonját.

„Nyomtalanul eltűnt. És ez azt jelenti, hogy minden lehetséges forgatókönyvet számításba kell vennünk” – mondta Constantina Dimoglidou, a rendőrség egyik vezető szóvivője.

Mosley a világhírű brit lap, a Daily Mail rovatvezetője. Mimi Spencer újságíróval közösen írta a 2013-as The Fast Diet című könyvet. 2002-ben Emmy-díjra jelölték a BBC The Human Face című tudományos dokumentumfilmjének producereként - közölte a hirado.hu.


 


Iratkozz fel a Kárpátinfo.net csatornáira: Facebook, Instagram, Twitter, Telegram, Google Hírek


Forrás