Femina

Erdélyi Mónika 16 éves lánya ilyen szép volt a premieren
Erdélyi Mónika 16 éves lánya ilyen szép volt a premieren


Ha csak végignézünk Erdélyi Mónika Instagram-oldalán, már abból tudhatjuk, nagy filmrajongó. Sok olyan képe van, ami premier előtti vetítéseken készült róla: a legutóbb pedig lányát is magával vitte.

Mollival az új Garfield vetítésére mentek el. Még mielőtt lehuppantak volna a székbe, hogy megnézzék az animációs filmet, odaálltak a fotósok elé néhány kattintás erejéig - írja a femina.hu

A friss fotókon az immár 16 esztendős Molli nagyon bájos: menő ruhában ment az eseményre, a most nagyon divatos crop fazont választotta: az ilyen típusú felsők rövidebbek, így viselőjüknek kivillan belőle a hasa.

Molli egyébként nagyon sokat változott tinédzserkorára: jól megnőtt, már magasabb, mint az édesanyja. Bár ebben különböznek, a vonásaik rendkívül hasonlítanak, főleg a mosolyukban látjuk a párhuzamot.

Azt sokan tudják, hogy az anya-lánya páros nagy népszerűségnek örvend a YouTube-on, a közös csatornájuk jelenleg 427 ezer feliratkozót számol. Az általuk gyártott tartalom pont annyira változott meg, mint amennyire Molli felnőtt: a kislányos, kisgyermekes témákat komolyabbak váltották fel - immár utazós videók, vlogok és receptes kisfilmek találhatóak túlnyomó részben a csatornájukon. 


 


Iratkozz fel a Kárpátinfo.net csatornáira: Facebook, Instagram, Twitter, Telegram, Google Hírek


Forrás