Femina

Ő Harsányi Levente 20 évvel fiatalabb menyasszonya
Ő Harsányi Levente 20 évvel fiatalabb menyasszonya


Harsányi Levente és húsz évvel fiatalabb szerelme ugyan már jegyben járnak, az összeköltözés csak a jövőbeli terveik között szerepel.

Az 54 éves műsorvezető és szintén a médiában dolgozó, 34 éves menyasszonya 2022 májusában mutatkoztak először együtt nyilvánosan, ekkorra már kapcsolatuk főbb mérföldkövein túlestek. 2023-ban az eljegyzés is megtörtént, azóta jegyben járnak, de az esküvő, sőt az összeköltözés még várat magára - írja a femina.hu

Harsányi Levente a Blikknek nyilatkozva elmondta, ugyan már másfél éve együtt vannak, az összeköltözésre mégsem került sor. Mindkettejüknek van saját otthona, egyszer egyiküknél, máskor a másikuknál töltik együtt az estéket. Mindaddig így tervezik a közös életüket, amíg meg nem találják azt az otthont, amely mindkettőjüknek tökéletesen megfelel.

- Nincs kiemelt kerület Budapesten, ahova költöznénk, nem is számít, hová mennénk, csak együtt legyünk. Annyi biztos, hogy mindenképp itthon tervezünk, mert a gyermekeink mindennél fontosabbak számunkra - mondta a műsorvezető, aki elárulta azt is, hogy bár egyelőre nem érzi a vágyat, hogy újra apa legyen, nincs kizárva, hogy előbb vagy utóbb közös gyermekük lesz.


 


Iratkozz fel a Kárpátinfo.net csatornáira: Facebook, Instagram, Twitter, Telegram, Google Hírek


Forrás