Femina

Kokó és felesége Alaszkából posztoltak fotókat: a fiaik nélkül romantikáztak
Kokó és felesége Alaszkából posztoltak fotókat: a fiaik nélkül romantikáztak


Kovács Kokó István és felesége kettesben utaztak el Alaszkába, az egyhetes hajóútról romantikus képeket is megosztottak.

Kovács Kokó István 2016 óta alkot egy párt maratonfutó szerelmével, Katalinnal, akinek mindössze nyolc hónap együttlét után a Nagyatád eXtremeManen, egy rózsával a kezében, a célegyenesben kérte meg a kezét. 2018 februárjában megszületett első közös kisfiuk, Zalán, majd 2022-ben megérkezett Vince is. Előző házasságából is született két fia, Bence már 20 éves, Gergő pedig 26 - írja a femina.hu.

Kisgyerekes szülőkként Kokó és felesége úgy döntöttek, szükségük van egy kettesben töltött, romantikus hétre, az úti célok közül pedig végül a jeges Alaszkára esett a választásuk. Ugyan a világbajnok ökölvívó féltve őrzi magánéletét, az RTL Reggeliben megosztott pár részletet az utazásukról, illetve Facebook-oldalán hajónaplónak elnevezett posztjaiban képekkel is dokumentálta a nagy utazást. 

- Nagyon szeretünk tengerhajózni, én ajánlom minden családosnak vagy nem családosnak, elképesztő élmény - kezdte az RTL reggeli műsorában Kokó, majd hozzátette, szinte az egész hetet a hajón töltötték, mindössze háromszor kötöttek ki, illetve egyszer átszálltak kisebb hajókra, hogy közelebb férkőzhessenek a gleccserekhez. 

- Nem volt benne a tervben, hogy elmegyünk Alaszkába, de hova menjünk? Szerettünk volna megszökni a gyerekektől. Van egy két- és egy hatéves (...), és évente egy hétre vagy tíz napra olyan jó lenne elmenni. Amikor meg elmész, nem biztos, hogy azt szeretnéd, hogy más gyerekének a sírását hallgasd, vagy ott láss rengeteg gyereket, és fájjon a szíved, hogy otthon hagytad a sajátodat - vallotta be a sportoló.

Azt is elmondta, ugyan az út nem 'adults only' volt, ami azt jelenti, hogy csak felnőttek mehetnek, de a kevés gyerekprogram miatt nem népszerű a családosok körében, valamint szerinte Alaszka nem a top-úticél a gyerekkel utazók számára.


 


Iratkozz fel a Kárpátinfo.net csatornáira: Facebook, Instagram, Twitter, Telegram, Google Hírek


Forrás