Femina

Meglepő, Fésűs Nelly 21 éves lánya mit dolgozik
Meglepő, Fésűs Nelly 21 éves lánya mit dolgozik


Fésűs Nelly lánya évek óta keresett modell, Horváth Csenge a divatszakmán kívül az éneklésben is kipróbálta magát, sőt tévés munkái is akadtak - ám most ezektől teljesen más területen dolgozik.

A 21 éves lány egy vállalkozásba segít bele: hogy egészen pontosak legyünk, Kárpáti Rebeka üzletében dolgozik - írja a femina.hu.

A Kinda Clothing honlapján is szerepel, a bemutatkozásban üzlettársként mosolyog a csoportképen, a shoprészen viszont modellként is funkciónál, néhány darabot rajta láthatunk. 

- Kárpáti Rebeka üzletében dolgozom. Ez egy ruhamárkára épül, és a vállalkozást mindössze négyen viszünk a hátunkon. Az online marketingtől kezdve az anyagbeszerzésen át szinte mindent mi csinálunk. De cseppet sem bánom, mert kiváló a közösség, olyan, ahova nap mint nap örömmel megyek be dolgozni - ecsetelte Horváth Csenge a Story magazinnak.

Ezen munka miatt a tanulmányait is újragondolta, eddig az ELTE bölcsészkarán tanult, de úgy döntött, otthagyja azt.

- Az ELTE bölcsészkarán tanultam, de úgy döntöttem, otthagyom, és átiratkozom textiltervezői szakra. Pont a napokban derül ki, átvesznek-e, úgyhogy nagyon izgulok.

A Kinda Clothing egyébként 2020 óta működik, a bemutatkozásban azt olvashatjuk, hogy a ruhamárka kényelmes, letisztult alapdarabokat kínál a XXI. század nőinek.


 


Iratkozz fel a Kárpátinfo.net csatornáira: Facebook, Instagram, Twitter, Telegram, Google Hírek


Forrás