Femina

Jakupcsek Gabriella férje 6 évvel fiatalabb: „Ez nem számított kevésnek akkoriban”
Jakupcsek Gabriella férje 6 évvel fiatalabb: „Ez nem számított kevésnek akkoriban”


Jakupcsek Gabriella új, Csakazértis szerelem című könyvében a negyven pluszos női lét fontos témáját, a szerelmet járja körül, amire kortól függetlenül mindenki vágyik. Van, aki a házasságában szeretné megélni, van, aki egyedülálló újrakezdőként. 

A tavaly megjelent A napos B oldal című kötete kapcsán számos motivációs előadást tartott, sok ember személyes történetét ismerte meg, ezek motiválták arra, hogy írjon egy újabb könyvet. Valós történetén keresztül ír a szerelemről, mindegyikhez pszichológus szakértő is hozzászól, elmondja meglátásait, és természetesen Jakupcsek Gabriella saját magánéleti tapasztalatait is megosztja a könyv végén - írja a femina.hu

A 61 éves sztár nem titkolja, a válása két felnőtt fia édesapjától fájdalmas volt, kudarc, de tovább kellett lépnie, és tudta, valamikor megérkezik az életébe az új társ. Fontosnak tartotta a könyvében kiemelni, hogy nem apát keresett a gyerekeinek, hiszen az a mai napig van nekik, hanem társra vágyott, és amikor megismerte Ádámot, nagyon átgondolta, mikor mutatja be a gyerekeinek. Közel egy év telt el a megismerkedésük után, amikor erre sor került.

„A második férjem, Ádám még csak nem is újonnan kapott engem, hiszen már két kisgyerekem volt akkoriban - így vállalt minket, együtt, óvodával, iskolával, keretekkel huszonéves korában. Én akkor harminc körül jártam, ma ár ki merem mondani, hogy jó csaj voltam. Szóval nem is volt ez olyan nagy vállalás, igaz-e Ádikám. (…)


 


Iratkozz fel a Kárpátinfo.net csatornáira: Facebook, Instagram, Twitter, Telegram, Google Hírek


Forrás