Femina

Ő Görög Zita 7 évvel fiatalabb párja: Zsolt edző Marco Rossi mellett
Ő Görög Zita 7 évvel fiatalabb párja: Zsolt edző Marco Rossi mellett


"Egy vacsi tegnap és pár perc ma. De végre picit együtt" - írta Görög Zita ahhoz a ritka Insta-fotóhoz, amelyen párjával, legkisebb gyermeke édesapjával látható.

Nem véletlen, hogy a szavaiból az jön le, nincs sok idejük egymásra, Laczkó Zsolt ugyanis a magyar labdarúgó-válogatott pályaedzője Marco Rossi mellett - mivel már elindult a 2024-es labdarúgó-Európa-bajnokság, rengeteg az elfoglaltsága - írja a femina.hu.

Azért egy közös kép megörökítésére volt idejük, a rajongók legnagyobb örömére. Mivel nem sokszor látni így őket együtt, mindig különleges, ha mégis kitesznek egy-egy szelfit. Nagyon szépek együtt, igazi álompárként festenek.

Zsolt egyébként hét esztendővel fiatalabb az egykori modellnél, idén nyáron ünneplik kapcsolatuk hetedik évfordulóját. Kisfiuk, Timon 2018-ban jött a világra.

Bár beszélni sem nagyon szokott a kapcsolatukról, még 2022-ben Csisztu Zsuzsának elárulta, hogyan ismerkedtek meg. Ugyanabba a kávézóba jártak a Római-parton - de hogy ez miért volt különleges, és hogyan alakult ki az első randi.


 


Iratkozz fel a Kárpátinfo.net csatornáira: Facebook, Instagram, Twitter, Telegram, Google Hírek


Forrás