Femina

Fördős Zé és 17 évvel fiatalabb párja: Sári igazi természetes szépség
Fördős Zé és 17 évvel fiatalabb párja: Sári igazi természetes szépség


Fördős Zé azon hírességek közé tartozik, aki igyekszik óvni magánéletét a nyilvánosságtól, most azonban mégis megosztott egy közös képet 17 évvel fiatalabb szerelmével, Sárival.

Fördős Zé már több mint öt éve alkot egy párt Sárival, aki 17 évvel fiatalabb nála. A sztárséf az esetek többségében féltve óvja kapcsolatát a nyilvánosság fürkésző tekintetétől, most azonban kivételt tett, és közös fotót posztolt gyönyörű szerelmével - írja a femina.hu.

A 47 éves sztár és 30 éves szerelme romantikus pikniket tarott nemrégiben örökbe fogadott kutyájukkal, Kontival. A fotón sugárzik róluk a harmónia, boldogan mosolyognak a kamerába.

A képen szembetűnő, hogy Sári igazi természetes szépség, nem visel sminket, és hullámos fürtjeit kiengedve viseli. A kommentelők nem győzik kifejezni örömüket, hogy kedvenc séfüket ilyen boldognak látják, el is lepték a gratuláló kommentek a posztot.

"Aranyosak vagytok. Gratulálok nektek. Egy életre szóló boldogságot kívánok nektek sok szeretettel" - áll az egyik kommentben. 


 


Iratkozz fel a Kárpátinfo.net csatornáira: Facebook, Instagram, Twitter, Telegram, Google Hírek


Forrás