Femina

Lilu és ritkán látott férje: meglepő, mit mondott a házasságukról
Lilu és ritkán látott férje: meglepő, mit mondott a házasságukról


Lilu egyike azon hírességeknek, akik tabuként kezelik a magánéletüket, nem, vagy csak ritkán beszélnek róla, amikor interjút adnak. Férjéről sem szokott soha mesélni, de azért akadnak kivételek.

Mint a mostani is: Kadarkai Endre Szavakon Túl című műsorának vendégeként nemcsak azt árulta el, hogyan ismerkedtek meg, de a házasságukba is adott némi bepillantást - írja a femina.hu.

A műsorvezető és operatőr párja még 2005-ben a Rettegés foka című műsor kapcsán találkoztak, együtt repültek ki a produkció forgatásának helyszínére.

Lilu már a repülőn, pár perc beszélgetés után szerelmes lett Árva Lászlóba, fél óra elteltével pedig azt is tudta, őket egymásnak teremtette a sors.

Annyira elsöprő volt a szerelmük, hogy ha tehették volna, már pár hét után kimondják az igent. Ez a ragaszkodás pedig sok mindenen átsegítette őket. Volt sok olyan helyzet, amikor akár el is válhattak volna, de ők kitartottak, és ez biztosan így is marad.

- Lehet, hogy mások azt mondták volna, érdemesebb új életet kezdeni, de számunkra az összetartozás és a hatalmas szerelem miatt a legnehezebb időszakokban sem volt opció, hogy ne érje meg a meló. Nekünk még a rosszban is jobb egymás mellett lenni, mint egymás nélkül.

Minden házasságban van olyan, hogy pokoli együtt lenni, nekünk még akkor is jobb együtt, mint külön.

- Összetartozunk, és ez így lesz. Tudom, hogy együtt fogunk megöregedni. Összetartozunk, ez eleve elrendeltetett, az első percben eldőlt, soha nem érné meg senkivel újrakezdeni.


 


Iratkozz fel a Kárpátinfo.net csatornáira: Facebook, Instagram, Twitter, Telegram, Google Hírek


Forrás