Kárpátinfo.net


Kárpátalján Tesla gépkocsival ütöttek el egy gyalogos nőt, aki a helyszínen életét vesztette. A 20 éves sofőr józan volt. Fotó: Nemzeti Rendőrség
Kárpátalján Tesla gépkocsival ütöttek el egy gyalogos nőt, aki a helyszínen életét vesztette. A 20 éves sofőr józan volt. Fotó: Nemzeti Rendőrség


Szőlősvégardóban egy 20 éves fiatalember Tesla gépkocsijával elütötte az úttesten átkelő 44 éves nőt, aki a helyszínen életét vesztette. A sofőr józan volt. A rendőrség vizsgálja a közúti baleset körülményeit.

A Beregszászi járásban található Pidvinohradiv (Szőlősvégardó) községben közlekedési balesetben meghalt egy helyi lakos - közölte a Kárpátaljai Rendőrség hivatalos oldalán.

A közlemény szerint június 12-én éjszaka Trosznik (Tiszasásvár) 20 éves lakosa Tesla típusú gépkocsijával elütött egy 44 éves nőt, aki az út kivilágítatlan szakaszán kelt át az úttesten.

A nő a baleset helyszínén belehalt sérüléseibe. A sofőr józanul ült a volán mögött.

A rendőrök lefoglalták az autót és a büntetőtelepre szállították. A Nemzeti Rendőrség kárpátaljai kirendeltségének nyomozói közlekedésbiztonsági szabályok megsértése miatt büntetőeljárást indítottak. 

A baleset körülményeinek megállapítása érdekében szakértői vizsgálatokat fognak végezni. 

A nyomozás folyamatban van.

 

Korábban hírt adtunk róla, hogy június 11-én az Ungvári járásban található Zaricsovo (Drugetháza) faluban árokba csúszott egy Ford személygépkocsi. A 35 éves sofőr elvesztette uralmát a gépkocsi felett, az út szélére hajtott, ahol egy fának ütközött, melynek következtében a gépkocsi az árokba csapódott. A sofőr a helyszínen belehalt sérüléseibe. 16 és 18 éves utasait kórházba szállították.

Május 25-én a Técsői járásban található Ruszka Mokra (Oroszmokra) faluban közúti baleset következtében életét vesztette egy 13 éves lány.  A helyszínre kiérkező rendőrök megállapították, hogy egy 17 éves helyi lány Volkswagen típusú gépkocsival közlekedve nem vette figyelembe az útviszonyokat, és elgázolt egy 13 éves lányt, aki hirtelen kiszaladt az úttestre.


Iratkozz fel a Kárpátinfo.net csatornáira: Facebook, Instagram, Twitter, Telegram, Google Hírek