Femina

Oláh Gergő felesége gyönyörű volt a premieren
Oláh Gergő felesége gyönyörű volt a premieren


Oláh Gergőt a 2012-es X-Faktorban ismerhették meg a nézők, a tehetségkutatót meg is nyerte. Éppúgy, ahogy korábban kedvese szívét is, Nikivel ugyanis már jóval a műsor előtt egy párt alkottak, 2006-ban jegyesek voltak, és 2009-ben házasodtak össze.

A gyönyörű páros a Cinema City Arénában egy premier előtti vetítésén vett részt: a Bad Boys - Mindent vagy többet című filmet nézték meg, amit június 6-tól játszanak a hazai mozik. Niki csak úgy ragyogott férje oldalán, igéző szemei is mosolyogtak, csinos ruhája mellé pedig egy színben hozzáillő táskát választott, így a férje ruhájához is teljesen passzolt megjelenése - írja a femina.hu.

Oláh Gergővel öt gyermeket nevelnek, legidősebb lányuk, Karla 2010-ben született. Őt követte 2011-ben Denisz, majd 2015-ben Nolen Gergő. Anna kislányuk 2018-ban jött világra, a legkisebb családtag pedig 2021-ben érkezett a családba, ő a Holli nevet kapta.

Az énekes felesége ennyi gyermek után is fantasztikusan néz ki, megjelenése mindig csinos és elegáns. Férjével tökéletes párost alkotnak együtt.


 


Iratkozz fel a Kárpátinfo.net csatornáira: Facebook, Instagram, Twitter, Telegram, Google Hírek


Forrás