Femina

"Kirúgtak, nem lehet szebben mondani": Lola először beszélt tévés távozásáról
"Kirúgtak, nem lehet szebben mondani": Lola először beszélt tévés távozásáról


Lolát tinisztárként ismerte meg az ország, a 2000-es évek közepén robbant be, majd énekesnőből lett televíziós: 2017-ben lett az M2 Petőfi TV Én vagyok itt című műsorának egyik műsorvezetője.

Három évvel később ő váltotta le a szülési szabadság miatt ideiglenesen távozó Mák Katát a Duna TV-n futó SzerencseSzombatban - írja a femina.hu

Arról mi is beszámoltunk, utóbbi csatornánál ő mondott fel, viszont most kiderült, az M2 Petőfi TV-t nem önszántából hagyta ott. Minderről a Palikék Világa by Manna vendégeként beszélt.

Elárulta, az alapokat a Petőfi TV-nél tanulta meg, viszont oda még mint zenész vették fel abba a műsorba, ami szintén előadókat mutatott be a nézőknek.

- Ott voltam másfél éve, amikor a SzerencseSzombatba egyáltalán átmehettem castingra. És nálam az történt, hogy egy idő után jobban éreztem magam az esti show-műsorban a Dunán, mint bármi másban, ahol műsort vezettem, és nálam összeakadt a kettő, és egy idő után kivitelezhetetlen volt együtt a kettő.

Hozzátartozik, hogy a Petőfi TV-nél a szerződésében kikötötték, nem dolgozhat hétvégén, nem vezethet műsort, hiszen koncerteznie kellett. Egy idő után elkezdte nyomasztani, hogy a két tévés munka ütötte egymást.

Mikor Palik László rákérdezett arra, hogy immár a Duna TV-t is elhagyta, akkor vallott arról, hogy hol mondott fel, és honnan küldték el:

- Ha őszinte akarok lenni, a Petőfi TV-től engem kirúgtak, ezt nem lehet szebben mondani, a Duna TV-nél viszont én mondtam fel - szögezte le.


 


Iratkozz fel a Kárpátinfo.net csatornáira: Facebook, Instagram, Twitter, Telegram, Google Hírek


Forrás