Femina

Geszti Péter nem kellett a szexszimbólum modellnek
Geszti Péter nem kellett a szexszimbólum modellnek


Geszti Péternek bevallottan tetszett Rábaközi Andrea, a '80-as évek szexszimbólum modellje, azonban nem mert kezdeményezni nála. 

A Rapülőkkel örökre beírta magát a magyar zenetörténetbe, egyik felejthetetlen alkotásuk az Áj lav jú című sláger, amihez elsőként forgattak videóklipet 1993-ban. Kapitány Iván javaslatára kerestek hozzá egy mutatós női arcot, aki nem más, mint Rábaközi Andrea lett - írja a femina.hu.

A klip hatalmas sikert aratott, az akkor már befutott topmodell mindenkit lenyűgözött természetes szépségével és dögös testével. Nemcsak a Rapülők rajongóit vette le a lábáról, de Geszti Péterben is elindult valami, azonban a rapper hiába kezdeményezett volna nála, végül nem merte meglépni. 

- Egy táncjelenet egy koncertről. Előttem Rábaközi Andrea, a világ legszebb nője volt akkoriban számunkra Hencidától-Boncidáig, vagyis ameddig mi akkor elláttunk. Az ember ránézett, és azt érezte, hogy minden nap egy divatbemutató, és hogy a világ az ő kifutója. Ebben az ikonikussá vált ruciban lépett fel a Rapülők búcsúkoncertjén, ez a kis koktélruha volt, ami hirtelen a keze ügyébe került azon a reggelen, amikor a Rapülők első videóklipjét forgattuk Kapitány Ivánnal - idézte a Blikk Geszti Pétert, aki egy Instagramon közzétett videóban idézte fel a közösen töltött időt a topmodellel.

Azt is elmondta, hogy amikor 2017-ben az Arénában koncertezett a Rapülőkkel, természetesen Rábaközi Andreát is meghívták, és egy különös beszélgetés zajlott le köztük.

- Ekkor hirtelen belém vágott egy megkésett kérdés, ahogy ránéztem Andira, aki akkor is bomba formában volt. "Te Rába!" - kérdeztem tőle - "Miért is nem jártunk mi annak idején?" Mire rám nevetett, és kis pimasz grimaszt vágva csak annyit mondott: mert nem jöttem be neked b*zd meg! Nagyon kellett röhögnöm, amíg leértünk a lépcső aljára, végigfutott az agyamon, hogy azért ez nem teljesen így volt, mert meg-megtetszett nekem ő annak idején, csak vagy nagyon gazdag pasival járt, vagy nagyon széles vállúval. Így aztán jobbnak láttam anno nem kapni két nagy pofont, ezért meg sem próbáltam bizalmas viszonyt kezdeményezni vele - mesélte Geszti Péter.


 


Iratkozz fel a Kárpátinfo.net csatornáira: Facebook, Instagram, Twitter, Telegram, Google Hírek


Forrás