Femina

Ördög Nórára rá sem ismertek smink nélkül: ennyire másképp néz ki festetlenül
Ördög Nórára rá sem ismertek smink nélkül: ennyire másképp néz ki festetlenül


Till Attila és Ördög Nóra egy forgatás miatt Köln felé vette az irányt, az utazásról egy közös szelfit is posztoltak.

A Till Attila által Instagramon megosztott képen látszik, hogy a két műsorvezető Németország negyedik legnagyobb városába indult. A tévés duó nem kikapcsolódni megy, ott is munka és forgatás vár rájuk, azt azonban egyelőre nem árulták el, hogy min dolgoznak - írja a femina.hu.

Ördög Nóra és Till Attila egymás mellett ülve szelfiztek a repülő fedélzetéről, a fotón viszont egy részlet különösen felkeltette a kommentelők figyelmét, mégpedig az, hogy Ördög Nóra nem visel sminket. 

 Folyamatosan érkeznek a hozzászólások a fotóhoz, melyek szinte kivétel nélkül arról szólnak, hogy a 42 éves műsorvezetőre rá sem ismerni smink nélkül, sokak szerint egyenesen úgy néz ki, mint egy tinilány, éveket letagadhatna.

"Nórának nem szabadna sminkelnie magát, mint egy tini lány" - áll az egyik kommentben. "Első ránézésre nem jöttem rá ki a nő, akivel utazik. Hihetetlen más, sminkkel" - írja egy másik.

A legtöbb hozzászóló nem győzi dicsérni Ördög Nórát, sokakat az érdekel, mi a titka annak, hogy smink nélkül is ennyire gyönyörű.  


 


Iratkozz fel a Kárpátinfo.net csatornáira: Facebook, Instagram, Twitter, Telegram, Google Hírek


Forrás