Femina

Marsi Anikót lekövérezték a neten: válaszán ledobbentek a Mokka műsorvezetői is
Marsi Anikót lekövérezték a neten: válaszán ledobbentek a Mokka műsorvezetői is


Marsi Anikót egy olyan témában hívták meg beszélgetni a Mokkába, amely minden ismert embert érint: arról kérdezték, mit gondol az olyan fórumokról, ahol a sztárok pocskondiázása, kritizálása megy.

Nincs kivétel, minden híresség szembesül negatív kommentekkel egy-egy posztja mellett. A Reddit megjelenésével mindez tovább fokozódott, az oldalon egy-egy topiknál néha eldurvulnak a kritikák - írja a femina.hu.

A Tények műsorvezetőjének határozott véleménye van erről a jelenségről, úgy gondolja, egy az egész ország által ismert tévés személynek tudomásul kell vennie, hogy az emberek mindenképpen véleményt fognak alkotni róla – ami nem feltétlenül pozitív.

Bár elismerte, a Redditet nem követi nyomon, azt nem tagadt , ő is kap hideget-meleget az Instán és Facebookon, ezután tett meglepő kijelentést, amelyen még az adást vezető Orosz Barbara és Istenes Laci is nagyot néztek.

Abba ment bele, hogy a negatív kommentekkel akkor van csak baj, ha azokat a médiában is felkapják, és különböző online oldalakon cikk születik belőlük.

- Ezekkel a dolgokkal akkor van baj, ha egy újságíró ezt kikapja, és elkezdenek vele foglalkozni. Megjelenik egy online platformon, mert valaki azt mondta, hogy kövér vagyok.

Mondjuk, tényleg kövér vagyok

- tette a mondandójához.

Orosz Barbara a következő megszólalásában nem bírta ki, hogy ne reagáljon erre: azt mondta, egyáltalán nincs baj kolléganője testsúlyával.


 


Iratkozz fel a Kárpátinfo.net csatornáira: Facebook, Instagram, Twitter, Telegram, Google Hírek


Forrás