Police.hu
Magyar rendőrség. Illusztráció. Fotó: police.hu
Magyar rendőrség. Illusztráció. Fotó: police.hu


Elfogták a rendőrök azt a férfit, aki közös italozás indulati hevében felgyújtotta ismerősét Szendrőládon - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.

Emberölés kísérlete miatt folytat eljárást a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság egy 18 éves szendrőládi fiatalemberrel szemben. A gyanúsított 2024. június 7-én éjszaka együtt italozott ismerősével a férfi szendrőládi házában. A fiatalember cigarettát kért a házigazdától, aki nem kínálta meg őt, ezért benzinnel lelocsolta az idősebbet, és meggyújtotta a férfit, majd elmenekült. A sértetett életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba.

A rendőrség elfogatóparancsot adott ki a feltételezett elkövetővel szemben. A Készenléti Rendőrség miskolci bevetési osztályának munkatársai egy szendrőládi ház padlásán megtalálták a bujkáló férfit, majd előállították a főkapitányságra.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság őrizetbe vette a 18 éves fiatalembert, és előterjesztést tett letartóztatására, amit a bíróság elrendelt.


 


Iratkozz fel a Kárpátinfo.net csatornáira: Facebook, Instagram, Twitter, Telegram, Google Hírek


Forrás