Femina

Íme a győztes Nagy Ő Betti szerelme
Íme a győztes Nagy Ő Betti szerelme


A Nagy Ő legutóbbi évadában Hajnal Bettit választotta a milliárdos, így ő került ki győztesként. Jákob Zoltánnal azonban mégsem működött a kapcsolatuk, így tavaly novemberben úgy döntöttek, inkább külön utakon folytatják.

Nagy Ő Bettire azonban nemrég újra rátalált a szerelem, párjával, Lacival közös jövőt terveznek, és már az összeköltözés küszöbén állnak - írja a femina.hu.

- Hatvan százalékban valósult meg az összeköltözés, ugyanis már bejelentkeztünk Lacihoz, de a ruhatáram fele még anyuéknál van, illetve a nehezebb berendezéseket sem hoztuk még át. Az ok, amiért ez a folyamat ilyen lassan halad, hogy házfelújításban vagyunk, és amíg az tart, addig nem érdemes mindent átpakolni, de remélhetőleg június végére már mindennel elkészülünk - mondta a Blikknek.

Azt is elárulta, hogy kapcsolatuk nem egy tipikus romantikus viszony, ám ő nagyon is jól érzi magát benne.

- Mi egy igazi olaszos pár vagyunk, így érezzük jól magunkat, nekem kellenek a bonyodalmak, kellenek a veszekedések, hogy mindig történjen valami, ettől olyan életszagú az egész.

Hajnal Betti ma már nem is tartja a kapcsolatot Jákob Zolival, utoljára több hónapja beszéltek. Ennek ellenére örül a sikereinek, és reméli, ő is megtalálja majd azt, aki igazán hozzá illik.


 


Iratkozz fel a Kárpátinfo.net csatornáira: Facebook, Instagram, Twitter, Telegram, Google Hírek


Forrás