Femina

Galambos Lajos 25 éves lánya szőke bombázó
Galambos Lajos 25 éves lánya szőke bombázó


Galambos Lajos lánya már 25 éves, és elképesztő sikereket ér el. Galambos Bogi festésben és a divattervezésben találta meg az útját, de a szőke bombázó saját darabjainak modellje is lehetne. Legújabb kollekciója is elkészült, ami június 6-ától érhető el a Fashion Streeten.

A sikeres divattervező a Reggeliben mesélt arról, hogyan formálódik a mai trend, és miért jönnek vissza a divatba a természetesebb, letisztult színek. Arra is kitért, mennyire szem előtt tartják mostanában az újrahasznosítást és fenntarthatóságot a ruhák tekintetében is - írja a femina.hu.

 - A fesztiválos ruháimhoz olyan anyagokat használok, ami újrahasznosított anyagból készül.

Azt is elárulta, legújabb kollekciójával is elkészült, amire ugyancsak a letisztultság jellemző. Ruhái egy hónapon keresztül kaptak helyet egy igen előkelő helyen, a Fashion Streeten.

- Ebben az egy hónapban szeretném azt felmérni, hogy mennyire van igény a termékeimre, és mennyire fogadják be az emberek, amit én csinálok.

Azt is elmondta, úgy látja, egyre jobban értékelik az emberek az egyediséget, mint például a kézzel festett termékeket.

A ruhatervezés mellett a festés is megmaradt szenvedélyének, igyekszik a kettőt kombinálni.

- A festményeimet nyomtatom rá a termékekre, ezek a mostani kollekcióban is helyet kaptak. Emellett kézzel is festek egy-egy termékre, ami tényleg egyedi, csak annak az embernek lesz olyan, aki megveszi.

Röviden arra is kitért, hogy rátalált a szerelem, új párja pedig rendkívüli módon inspirálja, hiszen ugyanaz az érdeklődési körük, és rengeteg segítséget kap tőle.


 


Iratkozz fel a Kárpátinfo.net csatornáira: Facebook, Instagram, Twitter, Telegram, Google Hírek


Forrás