Hirado.hu
Megosztás
Francia rendőrök. Illusztráció
Francia rendőrök. Illusztráció


Halálos kimenetelű lőfegyveres incidens történt péntek éjszaka a Párizshoz közeli Seine-Saint-Denis megyében: egy ember meghalt, hárman súlyosan megsebesültek – közölték igazságügyi források.

Az eset Sevran településen, egy parkolóban történt, a fegyveres elmenekült. A sebesülteket kórházba szállították a mentők, de nem a legközelebbibe, mert oda nem sokkal korábban már beszállítottak három másik embert lőtt sebbel – tette hozzá egy rendőrségi forrás. Ezekkel az incidensekkel kapcsolatban szombat délelőttig nem történt őrizetbe vétel.

A sevrani bűnügyben szervezetten elkövetett szándékos emberölés és emberölési kísérlet, valamint bűnszövetkezethez tartozás vádjával vizsgálat indult

– közölte az illetékes ügyészség.

Stéphane Blanchet, Sevran polgármestere az AFP hírügynökségnek nyilatkozva elmondta, hogy információi szerint drogkereskedelemmel kapcsolatos leszámolás történt.

A Franciaország legszegényebb megyéjének számító Seine-Saint-Denis – ahol lakosságarányosan a legtöbb bevándorló él az országban – régóta hírhedt rossz közbiztonságáról - közölte a hirado.hu.


 


Iratkozz fel a Kárpátinfo.net csatornáira: Facebook, Instagram, Twitter, Telegram, Google Hírek
Forrás