Femina

Varga Viktor 4 év után szakíthatott: az énekes ezt nyilatkozta
Varga Viktor 4 év után szakíthatott: az énekes ezt nyilatkozta


Minden jel arra utal, hogy Varga Viktor és párja szakítottak. Az énekes négy évig volt együtt a táncművész Zsembera Liliánával - a nagyközönség a Párharc című realityből ismerhette meg a párosukat jobban.

Már az önmagában beszédes, hogy Varga Viktor Instagram-oldaláról két hónappal ezelőtt az összes közös fotó eltűnt - írja a femina.hu.

Ez már akkor szemet szúrt sokaknak, a Ripost meg is kereste az előadót, aki akkor nem közölte egyértelműen, hogy valóban véget ért a szerelem.

- Amit posztolok az oldalaimra, annyit szeretnék közölni a rajongókkal és a nyilvánossággal, azon túl semmit. Ez a mi életünk, szerintem senkinek semmi köze nincs hozzá. Ha bármilyen mondandóm vagy mondandónk lesz, azt az erre megfelelő helyen megtesszük. Valójában senkinek nem egyszerű az élete, minden párkapcsolatban szoktak problémák lenni. Vannak jó részei, mint ahogy akadnak rosszabb pillanatok is. Ez ilyen - mondta.

Az egyik frissen közzétett bejegyzéséből viszont az jön le, hogy a szinglik életét éli: ezt írta egy videójához:

„A párkapcsolatok tele vannak rossz ízű megjegyzésekkel, bánattal. Sértődéssel, sértéssel. Ezek többé nem férnek bele az életembe. Csak a derűt engedem be” – mindez arra utalhat, hogy immár nem él párkapcsolatban.


 


Iratkozz fel a Kárpátinfo.net csatornáira: Facebook, Instagram, Twitter, Telegram, Google Hírek


Forrás