Femina

A magyar színész lánya szerepelt Angelina Jolie és Johnny Depp filmjében is
A magyar színész lánya szerepelt Angelina Jolie és Johnny Depp filmjében is


Beleznay Endre lánya felnőtt nővé érett. A 27 éves Beleznay Bodza színész apjára ütött, több szerepet kapott már, ráadásul hollywoodi hírességekkel is dolgozott együtt.

A Palikék Világa by Manna Szóló című műsorában beszélgetett Beleznay Endre és lánya Dombóvári Vandával. Beleznay Bodza nagyon tehetséges, és több külföldi filmforgatáson is dolgozott már. Többek között Angelina Jolie és Johnny Depp filmjeiben szerepelt, amiről néhány részletet el is árult - írja a femina.hu.

- Filmforgatásokon dolgozom statisztaként, kis szerepek vannak, meg fénydublőr vagyok legtöbbet - kezdte mesélni, és arra is kitért, Angelina Jolie filmjében statisztaként volt jelen.

- Még többet voltam Johnny Depp Modi című filmjében. Azért érdekes, mert ő rendezi. Ez az első nagyjátékfilm, amit ő rendez, nagyon izgalmas. Néhány hetet forgattam vele együtt. A szintén Oscar-díjas ruhatervező annyira imádott engem, hogy három különböző karakterben vagyok benne a filmben.

Beleznay Bodza azt is részletezte, milyen érzés volt szerepelni az amerikai színészlegenda filmjében, akit egyébként kedves emberként írt le.

- Nagyon jó volt Johnny Depp mellett dolgozni, folyamatosan ott volt, ő irányította, hogyan legyenek a kamerák, a színészek hogyan tegyék a dolgukat. Volt, hogy egy kocsmában forgattunk, öt-hat statiszta, ő, meg a színészek. Csak hallgattam, amit mond, és ahogyan instruálja a többieket.


 


Iratkozz fel a Kárpátinfo.net csatornáira: Facebook, Instagram, Twitter, Telegram, Google Hírek


Forrás