Femina

Trokán Nórát többször megcsalták: ezért bocsátott meg a volt párjának
Trokán Nórát többször megcsalták: ezért bocsátott meg a volt párjának


Trokán Nóra általában keveset oszt meg a magánéletéről, most azonban kivételt tett. Bár nem jelenlegi férjéről, hanem volt kapcsolatáról rántotta le a leplet, hogyan élte meg például azt, hogy többször is megcsalták.

Trokán Nóra és párja még 2022-ben házasodtak össze, méghozzá titokban. A színésznő rendkívül óvja magánéletét, így férjéről is csak nagyon ritkán, és nagyon keveset lehet hallani. Régebbi, nehéz időszakairól, valamint korábbi kapcsolatairól viszont megrázó őszinteséggel beszélt most - írja a femina.hu.

A Probléma Hajóssal és Márkóval című műsor vendégeként elmesélte, hogy nagyon sokáig nem tudta képviselni saját magát egy párkapcsolatban, és teljesen háttérbe szorította azt, hogy ő mit szeretne.

- Ezzel nekem rengeteget kellett dolgoznom… - kezdte, és azt is hozzátette, valószínűleg szülei válása okozta nála ezt a fajta érzést, hogy egyszerűen nem akart a terhére lenni senkinek az amúgy is nehéz helyzetben.

- Egyszer csak azt veszed észre, hogy azt gondolod, ez neked így tök jó, mert úgy alakítasz mindent, hogy ne legyen konfliktus… Simán, többszöri megcsalást teljesen toleráltam. Nyilván belepusztultam lelkileg, de úgy voltam vele, hogy „nem baj, biztos valami nem volt jó”… Nagyon mestere voltam ennek, és azért nagyon veszélyes ez, mert nem veszed észre.

Azt is elmondta, mindez hosszú távon akár egészségügyi problémát is tud okozni.

- Úgy gondoltam, hogy szeretem ezt az embert, és úgy éreztem, hogy meg kell bocsátanom. Ez megint odavisz, mondjuk, hogy saját magamat nem értékeltem annyira, hogy „na jó, ezt ne, énvelem ezt nem!” Ehhez is el kellett jussak kőkemény melóval - részletezte, és arra is kitért, ez szintén szülei válására vezethető vissza, amit gyerekként nagyon kemény volt átélnie még akkor is, ha szerinte a lehető legnormálisabb keretek között zajlott minden.


 


Iratkozz fel a Kárpátinfo.net csatornáira: Facebook, Instagram, Twitter, Telegram, Google Hírek


Forrás